Mbrojtja e informacionit tuaj personal është shumë e rëndësishme për ne. Prandaj, ne duam t’ju informojmë se si e trajtojmë konfidencialitetin kur na zbuloni informacionin tuaj personal dhe si mund të merrni më shumë detaje se si i përpunojmë informacionet. Ne ndjekim rregullat që zbatohen për mbrojtjen e të dhënave personale në përputhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (Direktiva 95/46 / KE) dhe ne jemi të vendosur të mbrojmë me përgjegjësi të dhënat tuaja personale në përputhje me këtë.

 


Mbledhja e të dhënave në lidhje me përdorimin

Informacioni teknik i mëposhtëm do të mblidhet automatikisht rreth jush kur vizitoni faqen e internetit: lloji i shfletuesit, sistemi operativ, emri i domain, ISP dhe informacione të ngjashme. Ky informacion nuk është i lidhur drejtpërdrejt me personin tuaj dhe mbledhja e këtij informacioni mund të revokohet në çdo kohë, me efekt të drejtpërdrejtë.

 


Mbledhja e të dhënave personale

Në rastet kur ju kërkohet në faqen tonë të internetit të siguroni informacione personale si emrin, adresën dhe numrin e telefonit, zbatohen rregulla të veçanta për përpunimin e informacionit dhe pëlqimin tuaj. Ky pëlqim mund të revokohet në çdo kohë, me efekt të drejtpërdrejtë, duke na kontaktuar.
Ne përpunojmë të dhëna personale në përputhje me legjislacionin në fuqi dhe vetëm në masën e nevojshme për të përmbushur qëllimet e mëposhtme: të mbajmë administrimin teknik të faqes sonë të internetit, të jemi në gjendje të ofrojmë shërbime ndaj klientit, të jemi në gjendje t’u përgjigjemi pyetjeve të produkteve dhe për marketing.

 


Përdorimi i cookies nga Google

Kjo faqe në internet përdor Google Analytics, një shërbim analitik në internet i siguruar nga Google Inc. (“Google”). Google Analytics përdor cookies, të cilat janë skedarë të vegjël me tekst të vendosur në kompjuterin tuaj, për të ndihmuar faqen e internetit të analizojë se si përdoruesit e saj e përdorin faqen e internetit.
Informacioni që një cookie mbledh për ju do të transferohet dhe do të ruhet në serverat e Google të vendosura në Shtetet e Bashkuara. Në rast se anonimizimi i protokollit të internetit aktivizohet në faqen e internetit, adresa juaj IP do të “gjymtohet” në një nga shtetet që janë pjesë e Bashkimit Evropian (BE) ose Zonës Ekonomike Evropiane (EEA). Vetëm në raste të jashtëzakonshme e gjithë adresa IP do të transmetohet në serverat e Google në Shtetet e Bashkuara dhe do të “gjymtohet” atje. Google do të përdorë, në emrin tonë, këtë informacion për të analizuar përdorimin tuaj të faqes në internet dhe për të përpiluar raporte mbi aktivitetin e faqes në internet dhe përdorimin e internetit.
Adresa IP e dhënë nga shfletuesi juaj në kontekstin e Google Analytics nuk do të lidhet me asnjë informacion tjetër të mbajtur nga Google. Ju keni mundësinë të parandaloni përdorimin e cookies duke bërë cilësimet e duhura në shfletuesin tuaj. Ju lutemi vini re, megjithatë, se kjo mund të thotë që ju nuk do të jeni në gjendje të përdorni uebfaqen dhe funksionet e saj në tërësinë e saj. Ju gjithashtu mund të hiqni dorë nga gjurmimi nga Google Analytics në të ardhmen duke shkarkuar dhe instaluar shfletuesin Google Analytics Opt-out, si një shtesë në shfletuesin tuaj aktual: http://tools.google .com / dlpage / gaoptout ? hl = sq.

 


Siguria

Ne përdorim një sërë masash teknike dhe organizative të sigurisë për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga ndërhyrjet aksidentale dhe të qëllimshme, humbja, shkatërrimi ose qasja nga persona të paautorizuar.

 


E drejta për informacion

Me kërkesën tuaj, ne do t’ju informojmë me një letër, dhe pa vonesa të panevojshme, në përputhje me ligjin në fuqi, për të dhënat personale në lidhje me ju që kemi ruajtur.
Nëse të dhënat janë ruajtur gabimisht, përkundër përpjekjeve tona për të përpunuar më mirë të dhënat tuaja personale në një mënyrë të duhur dhe të azhurnuara, ne, me kërkesën tuaj, do t’i korrigjojmë ato. Ne përpunojmë të dhënat tuaja personale në përputhje me ligjin në fuqi. Ne do të fshijmë të dhënat tuaja personale nëse revokoni pëlqimin tuaj ose në rastet kur përpunimi nuk është në përputhje me kërkesat e Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave.
Ju keni të drejtë të merrni një pjesë të informacionit që keni futur dhe ne kemi për ju, në një format që është i strukturuar, i përdorur përgjithësisht dhe i lexueshëm nga makina, dhe gjithashtu keni të drejtën ta transferoni këtë informacion në një tjetër kontrollues të të dhënave personale (të dhëna transportueshmëri) pa pengesa.
Nëse besoni se përpunimi ynë i të dhënave personale është në shkelje të rregullave të Rregullores së Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave, ju lutemi na kontaktoni.
Nëse keni pyetje në lidhje me mbrojtjen e të dhënave personale ose politikën tonë të privatësisë, jeni të mirëpritur të na kontaktoni me telefon ose me e-mail në çdo kohë.
More about this source textSource text required for additional translation information
Send feedback
Side panels