Skica falas

faqe interneti profesionale

Sot ne përdorim internetin më shumë se kurrë para se të blejmë diçka, dhe rreth 80% e të gjithë botës besojnë se faqja juaj në internet është informacioni më i rëndësishëm para një blerjeje. Kjo është arsyeja pse është jashtëzakonisht e rëndësishme të keni një web-faqe në internet: miqësore të këndshem, dhe funksionale për përdoruesit tuaj, e cila është gjithashtu e ështeë e dukshme në Google.

Të kesh një faqe në internet e bën biznesin tënd të duket më profesional, dhe forcon markën tënde, duke ju bërë juve konkurent më të denjë në treg. Klientët kanë mundësinë të ju vizitojnë online gjatë gjithë kohës, ata mund të kenë informacion dhe oferta kudo që të jenë. Kjo nënkupton që kompania juaj ka një shans shumë më të madh për tu parë dhe zbuluar nga klientët potencial.

Våra paket

LITEN

Vårt paket LITEN är perfekt för dig som vill ha en enkel, stilren hemsida. Sidan är utformad som en “one-pager”, det vill säga en helsida med all information i olika sektioner.

LAGOM

Paketet LAGOM är det paket som passar de flesta. I paketet ingår upp till fem skräddarsydda sidor, där vi till exempel kan skapa en sida om er verksamhet, era tjänster, projekt eller bildgalleri. Detta är den vanligaste lösningen som passar de flesta verksamheter.

STOR

Paketet STOR är det största paket som riktar in sig på de som vill ha lite större hemsidor med mer information. Här kan vi skräddarsy upp till 10 sidor för att vara säker på att vi täcker hela din verksamhet.

PREMTIMET MBAHEN GJITHMONË

Mbështetje e plotë

Tek ne, ju gjithmonë merrni vëmendjen e plotë. Ne ju ndihmojmë gjatë gjithë rrugës dhe gjithmonë mund të na kontaktoni për ndihmë, këshilla dhe mbështetje. Si klient me ne, ju gjithmonë keni një përfaqësues tek i cili keni qasje të drejtpërdrejtë.

Hapësira e serverit, domeni dhe emaili

Ne sigurohemi që gjithçka teknike të funksionojë ashtu siç duhet. Përmes një zgjidhjeje të plotë me ne, ju e transferoni teknologjinë tek ne. Tek ne, ju shmangni kokëçarjet dhe dhimbjet e kokës për problemet teknike.