SEO

PËrfitioni klientët me

Optimizimin e motorëve të kërkimit (SEARCH-ENGINE OPTIMIZATION)

SEO është një shkurtim për optimizimin e motorëve të kërkimit, që do të thotë që ju të optimizoni faqen tuaj të internetit për t’u afruar sa më afër faqes së parë në Google. Qëllimi është që kur klienti të kërkoni në google për diçka që bën pjesë në industrin tuaj, faqja juaj të paraqitet në krye të faqes së parë në Google. Mënyra se cila faqe në internet është në krye të Google përcaktohet duke përdorur një algoritëm që azhurnohet vazhdimisht.

Ne në mënyrë të shkëlqyeshme duam të ndihmojmë biznesin tuaj të dallohet kur njerëzit kërkojnë për produktet ose shërbimet tuaja në Google. Të qenurit i rankuar shumë në Google i jep kompanisë tuaj një avantazh të madh ndaj konkurrentëve tuaj. Kur një klient kërkon shërbime dhe produkte, është mjaft e natyrshme që ata të shkojnë në faqet e para që shfaqen. Rrallë ndodh që njerëzit të lëvizin në faqen e dytë në Google pasi ajo që ata kërkojnë ka shumë të ngjarë tashmë në faqen e parë. Kjo është arsyeja pse është jashtëzakonisht e rëndësishme të punosh me SEO.

Saktësi e lartë

Ne e ndihmojmë kompaninë tuaj të zgjedh faqen tuaj të internetit për të marrë një pozicion të mirë dhe për të marrë klientë. Qëllimi ynë është që faqja juaj e internetit të renditet sa më lartë në rezultatin e kërkimit, bazuar në frazat e kërkimit që janë të rëndësishme për biznesin tuaj. Ne analizojmë faqen tuaj dhe identifikojmë masat që do t’ju ndihmojnë të arrini rezultate më të mira me ndihmën e SEO dhe pastaj t’ju ndihmojnë të përmirësoni optimizimin e motorëve të kërkimit. Ne monitorojmë rezultatet rregullisht dhe më pas gjejmë mundësi të mëtejshme për përmirësim. Ne i sigurojmë frazat e kërkimit që kemi zgjedhur për ju dhe vazhdimisht i azhurnojmë ato, për të ngritur dhe përmirsuar gradualisht pozicionin e tyre në Google.