Shërbimet tona

Partneri juaj dixhital

Çfarë mund të bëjmë për ju?

Uebfaqe e re

WEBSITE I RI, i cili është gjithashtu elegant, miqësor për përdoruesit dhe funksional, është tepër i rëndësishëm sot pasi rreth 80% e të gjithë suedezëve besojnë se faqja juaj në internet është informacioni më i rëndësishëm para blerjes.

Reklamim

REKLAMIMI përmes mediave sociale dhe Google është mënyra më e lehtë për të arritur klientët e mundshëm dhe me reklamat dixhitale ne kemi mjetet për të synuar përmbajtjen në grupe specifike të synuara.

Optimizimi i motorëve të kërkimit

OPTIMIZIMI I KËRKIMt (SEO) do të thotë optimizimi i faqes në internet për të arritur rezultatet e kërkimit në Google. Ne sigurohemi që ata që kërkojnë industrinë tuaj do ta marrin faqen tuaj në Google.

Shihni projektet tona të mëparshme!