a

Për ne

Ne duam ta bëjmë më të lehtë

Ne në SeoWeb jemi duke punuar vazhdimisht për të gjetur koncepte dhe zgjidhje të përshtatura posaçërisht për ju në mënyrë që të mos keni nevojë të investoni energji në asgjë tjetër përveç biznesit tuaj kryesor. Qëllimi ynë është të ndihmojmë biznesin tuaj të rritet, duke shmangur dhimbjet e teknikës.

Çfarë janë seoweb.al?

Ne kemi përvojë disa vjeçare në gjetjen e zgjidhjeve të mira dhe fleksibile për kompanitë. Përmes kompanisë sonë mëmë Säljpitch AB, ne kemi punuar më parë për të zhvilluar kompani dhe për t’i bërë ato të rriten në një front më të gjerë, duke përmirësuar, ndër të tjera, proceset e tyre të shitjes. Por ngrihej vazhdimisht një pyetje e përsëritur: “Si duket faqja juaj e internetit sot dhe si e përdorni më mirë atë?”. Fatkeqësisht, shpesh kemi marrë përgjigjen se nuk ishte diçka që ata mendonin për diçka që ia vlen të përmendet, dhe shumë shpesh ata nuk kishin asnjë faqe në internet. Prandaj, ne vendosëm në vitin 2020 të fillojmë një zonë të re biznesi me fokus të plotë në ndihmën e kompanive me faqe të mira në mënyrë që ata të përdorin sa më mirë tregun e pafund që vjen përmes mediave dixhitale dhe në të njëjtën kohë të sigurojnë që ka një barrë minimale që kompania të na lërë të gjitha zgjidhjet teknike në Greatly.

Teknologjia pas saj

Sot, ne punojmë kryesisht me WordPress si CMS (Sistemi i Menaxhimit të Përmbajtjes), i cili është thelbi i faqes në internet. WordPress është me një diferencë të mirë më i përdorur sot dhe deri në 60% të të gjitha faqeve të internetit sot janë krijuar në WordPress. Gjithashtu shumë i përshtatshëm për përdoruesit, gjë që krijon kushte të shkëlqyera si për zhvilluesit ashtu edhe për përdoruesit. Kur bëhet fjalë për hapësirën e serverit dhe menaxhimin e domenit, ne sot po bashkëpunojmë me Oderland, i cili në disa matje ka provuar të jetë më i miri në teste. Sidoqoftë, kjo është vetëm një pjesë e zgjidhjeve teknike që ne përdorim dhe ne përqendrohemi shumë në të qenit në krye të teknologjive të reja.